Verticaal tuinieren

Verticaal tuinieren wordt steeds populairder. Verticaal tuinieren, beter bekend als vertical farming, is het kweken van eigen gewassen binnenshuis. Een tuin is tegenwoordig niet meer nodig voor het kweken van eigen gewassen, want met de juiste hulpmiddelen kan je tegenwoordig ook in huis kweken. Voor het kweken binnenhuis heb je bovendien geen zand nodig en wordt er gebruik gemaakt van duurzaam ledverlichting. Hierdoor is het mogelijk om dus op een zeer verantwoorde manier eigen groenten en kruiden te laten groeien. Het grootste voordeel van in huis kweken is het feit dat je natuurlijk het hele jaar door kunt kweken. Je hebt niet meer te maken met een mislukte kruiden en groenten, omdat deze binnenshuis altijd de juiste omstandigheden hebben.

Vegger helpt bij verticaal tuinieren

Vegger is de specialist op het gebied van verticaal tuinieren binnen. Zij helpen je graag aan de alternatieve lokale groente- en kruidenproductiesystemen voor duurzame ontwikkeling van Nederland. Het produceren van lokaal en organisch voedsel is de droom van vele mensen. Met Vegger zal deze droom voor veel mensen uitkomen, want binnenshuis kweken is nu dus mogelijk gemaakt. Een ander groot voordeel van het binnenshuis kweken: het gebruik van pesticiden is niet meer nodig. Daarnaast zorgt het ook voor een verbeterde concentratie bij kinderen en volwassenen. Dit allemaal dankzij groen in de directe omgeving. De systemen van Vegger maken gebruik van water, nutriënoplossing en groeimedium. Doordat wortels gemakkelijker voedingsstoffen halen uit water dan uit aarde, zorgt dit ervoor dat de kweekcyclus van de groenten en kruiden korter wordt. Het is niet meer nodig om met aarde te kweken, waardoor dus ook groenten en kruiden in huis gekweekt kunnen worden. Hierdoor heb jij altijd verse groenten en kruiden in huis!

Een verticale tuin binnen

Een verticale tuin binnen wie wilt dit nu niet? Het aanbod voor een verticale tuin wordt steeds groter. Je moet als huishouden niet een tuin hebben voor tuinieren, want elk huishouden – met of zonder tuin – kan binnenshuis ook tuinieren. Daarnaast biedt een verticaal tuinieren systeem enorm veel voordelen, namelijk

 • Kruiden en groenten zelfgekweekt
 • Minder stress door planten in huis
 • Betere luchtkwaliteit in huis
 • Verbetering concentratie bij kinderen en volwassenen door groen in huis
 • Minder watergebruik door binnenshuis kweken
 • Het hele jaar door eigen groenten en kruiden kweken
 • De kweek is niet afhankelijk van weersomstandigheden
 • Altijd verse groenten en kruiden in huis
 • Contact opnemen met Vegger

  Wil jij graag meer weten over een eigen verticale tuin maken? Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden binnenshuis voor verticale tuin? Dan is het zaak om in contact te komen met de specialisten van Vegger. Zij bieden namelijk hulp op het gebied van verticaal tuinieren en kunnen jou helpen! Vegger levert producten en diensten om in huis te kunnen groenten en kruiden te kweken. Dit allemaal mogelijk gemaakt door middel van hydroponische systemen, waardoor jij op een lokale manier groenten en kruiden produceert. Voor mensen zonder tuin, maar ook met tuin, is dit een hele mooie uitkomst. Maak nu snel gebruik van de diensten van Vegger! Laat je informeren over de mogelijkheden met verticaal tuinieren!