Wil jij je eigen tuinkers kweken en niet afhankelijk zijn van het weer? Maak kennis met Vegger. Vandaag de dag leven we in een omgeving waar vers geoogst voedsel van belang is. Men wil weten waar voedsel vandaan komt en op welke wijze het productieproces is verlopen. Het huidige voedselsysteem is industrieel en heeft een negatief effect op het milieu. Wij geven iedereen graag de mogelijkheid om op lokale wijze groenten te produceren. Dit levert niet alleen vers en smakelijk voedsel op, maar ook zelfvoldoening. Dankzij het stijlvolle design past Vegger in ieder interieur.

Voordelen zelf tuinkers kweken

Het kweeksysteem van Vegger maakt het mogelijk om binnen groenten en kruiden te produceren op een eenvoudige, snelle en veilige manier. Wij garanderen de juiste groei- en bloeiomstandigheden voor planten dankzij de integratie van duurzame led-groeilampen, een automatisch bewateringssysteem en een speciaal ontwikkelende formule van voedingsstoffen. Een aantal andere voordelen:

  • Climate controlled
  • Natuurlijk schoon
  • Consistent
  • Simpel
  • Veilig
  • Efficiënt
  • Duurzaam
  • Lokaal

Je hoeft je niet meer druk te maken om de weersomstandigheden want dankzij Vegger kweek je het hele jaar door. Doordat je op natuurlijke wijze kweekt, is het gebruik van pesticiden overbodig. Vegger is een slim en simpel systeem dat geen onderhoud nodig heeft. Al onze producten uit het assortiment voldoen aan hoge eisen en zijn veilig in gebruik. Vegger produceert gewassen tot 10 keer sneller dan een traditionele moestuin en gebruikt ook nog eens 90% minder water. Kortom, je kweekt je tuinkers, komkommer, paprika of waterkers op elke locatie.

Alles wat je nodig hebt om tuinkers te kweken

In onze webshop bieden we alles wat je nodig hebt om je eigen tuinkers te kweken. Online bestellen is heel gemakkelijk. Kies je favoriete groenten of kruiden, alle benodigdheden en wij zorgen ervoor dat jouw bestelling zo snel mogelijk afgeleverd wordt. Om het je nóg gemakkelijker te maken hebben we een video op de website geplaatst waarin stap voor stap uitgelegd wordt hoe je Vegger in elkaar zet. Ervaar nu hoe leuk en lekker het is tuinkers te kweken! Wil je meer weten over Vegger? Neem gerust contact met ons op.