Wist je dat het verbouwen van je eigen kruiden en groente gezond, rustgevend, leerzaam en lekker is? Eet je graag verse tomaten en wil je weten waar je eten vandaan komt? Tomaten kweken met Vegger is dan echt iets voor jou. Je kweekt hiermee op een schone en verantwoorde manier je eigen kruiden en groenten. Verse producten het hele jaar door dus! Daarnaast heb je geen gedoe met aarde. Onze Vegger is voorzien van duurzame ledverlichting. Vegger is gebaseerd op ecologische principes, duurzaamheid, ethische waarden en samenredzaamheid.

Waarom kiezen om zelf tomaten te kweken?

Je eigen moestuintje in weer en wind verzorgen en afhankelijk zijn van weersomstandigheden is verleden tijd. Vegger maakt het mogelijk gewassen te kweken door water, nutriëntoplossing en een groeimedium. Uit water nemen wortels makkelijker voedingsstoffen op dan uit aarde. Het resultaat? Een kortere kweekcyclus van het gewas. Als groeimiddel wordt vermiculiet gebruikt. Dit natuurlijke mineraal houdt gemakkelijk water, lucht en voedingsstoffen vast. Een ander groot voordeel is dat je tomaten nauwelijks gevoelig zijn voor ongedierte en schimmel. Dit betekent dat je geen gebruik hoeft te maken van pesticiden. De ledverlichting zorgt voor voldoende licht om je gewassen te laten groeien. Je produceert dus op een duurzame manier je eigen tomaten.

Bestel Vegger direct online

Dankzij je eigen indoor tuin kweek je op een gemakkelijke en snelle manier. Iedereen kan met Vegger eigen gewassen binnenshuis kweken. Dit smaakt zeker weten een stuk lekkerder! Naast het leveren van onze producten houden wij ons ook bezig met het promoten van een lokaal voedselsysteem door middel van diensten. Hiervoor hebben wij onze eigen Veggering community opgericht. Hier kunnen mensen die van voedsel houden producten kopen, delen en verkopen. Wil jij ook je eigen tomaten kweken? Bestel je Vegger-systeem direct online. Binnen enkele werkdagen ontvang je je aankoop in huis en kun je aan de slag gaan. Op onze site vind je een video die precies laat zien hoe je Vegger eenvoudig in elkaar zet. Heb je nog vragen? Bel of mail ons gerust!