Rucola kweken

Dol op verse groenten? Dan is zelf rucola kweken echt iets voor jou! Maak kennis met Vegger. Wij willen iedereen de mogelijkheid geven om op lokale wijze groenten te produceren. Voedsel dat we doorgaans eten wordt vaak geproduceerd en verwerkt via een industrieel voedselsysteem. Wist je dat dit negatieve gevolgen heeft voor het milieu? Daarnaast zorgt het voor een afstand tussen het voedsel en jou als consument. Je eigen groenten en kruiden kweken is daarom een ideale uitkomst. Vegger streeft er met de introductie van indoor farms naar verandering te brengen in de bestaande situatie. Het Vegger concept is gebaseerd op ecologische principes, duurzaamheid, ethische waarden en samenredzaamheid. Rucola kweken is gezond, rustgevend én lekker!

Voordelen zelf rucola kweken

Kies je voor Vegger dan ben je verzekerd van vele voordelen. We zetten ze graag voor je op een rijtje:

  • Climate controlled
  • Natuurlijk schoon
  • Consistent
  • Simpel
  • Veilig
  • Efficiënt
  • Duurzaam
  • Lokaal

Dankzij Vegger ben je nooit meer afhankelijk van het weer en klimaat. Indoor kweek je heel gemakkelijk en snel je eigen groenten of kruiden. Dit doe je zonder het gebruik van pesticiden, maar geheel natuurlijk. Dit is het hele jaar door mogelijk. Het systeem is heel eenvoudig en behoeft geen ingewikkeld onderhoud. De Vegger producten voldoen aan hoge eisen en zijn veilig in gebruik. Vergelijk je Vegger met een traditionele moestuin dan produceer je met Vegger gewassen 10 keer sneller. Het systeem is heel duurzaam en gebruikt tot 90% minder water dan de conventionele kweekmethode. Met Vegger kweek je rucola op elke locatie.

Verantwoord kweken

Voortaan heb je geen gedoe meer met aarde die je in potten moet plaatsen en door het hydroponische systeem groeit je rucola een stuk sneller. Laat je groenten op een schone en verantwoorde manier groeien met Vegger. Wil je ook rucola kweken in huis? Wacht niet langer en plaats je bestelling vandaag nog online. Op onze site vind je een video die precies laat zien hoe je Vegger eenvoudig in elkaar zet. Vegger is geschikt voor iedereen, van jonge kinderen tot mensen met een drukke baan. Ervaar nu hoe leuk en lekker het is je eigen rucola zelf te kweken! Heb je nog vragen? Bel of mail ons gerust!