Beschik je niet over een tuin of balkon of heb je die wel, maar tuinier je liever binnen? Dat komt goed uit. Vegger biedt je de mogelijkheid je groenten en kruiden te verbouwen binnenshuis. Je kunt het zien als een moestuin, maar dan in bakken. Wij zorgen voor de juiste benodigdheden en de rest laten we aan jou over. Dankzij onze kweekbakken ben je niet meer afhankelijk van de weersomstandigheden en oogst je het hele jaar door je eigen groenten. Het produceren van lokaal organisch voedsel is voor veel mensen een droom, wij helpen deze droom graag te verwezenlijken.

Groenten kweken in bakken, hoe werkt het?

Het Vegger systeem is hydroponisch. Hierdoor is het mogelijk om gewassen te kweken zonder aarde. Vegger maakt gebruik van water, nutriëntoplossing en een groeimedium. Doordat de wortels van de planten beter voedingsstoffen opnemen uit water dan uit aarde, groeien de gewassen beter en sneller. Hierdoor heb jij in een mum van tijd lekkere groentes en kruiden. De LED-verlichting zorgt ervoor dat je niet langer afhankelijk bent van zonlicht. De lampen zijn energiezuinig en gaan lang mee. In vergelijking met traditioneel kweken zijn onze gewassen nauwelijks gevoelig voor ongedierte en schimmels. Het gebruik van pesticiden is daarom niet nodig. Je kunt je groentebak overal in huis plaatsen. In één groentebak passen twee soorten gewassen. Er wordt automatisch aangegeven wanneer het water bijgevuld dient te worden.

Zelf je moestuin maken?

In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt om je eigen indoor moestuin te beginnen. De Vegger kruiden bestaan uit basilicum, koriander, pluksla en rucola. Vegger groenten kan naar jouw wensen worden aangepast. Onze moestuin in bakken bestel je gemakkelijk en snel online. Binnen vijf werkdagen wordt je aankoop thuis afgeleverd en kun je meteen aan de slag gaan. Vegger wil scholen, kantoren, restaurants en andere organisaties door het introduceren van ons indoor voedselproductiesysteem de mogelijkheid bieden om mee te werken aan een groene en prettig omgeving. Ben je hierin geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer.