Gezond en vers voedsel speelt een belangrijke rol vandaag de dag in onze samenleving. Mensen gaan steeds meer het belang inzien van een lokaal voedselsysteem in plaats van een industrieel voedselsysteem. Dit levert naast lekkere en verse producten ook een stukje voldoening op. Je draagt met je eigen productie niet bij aan de gevolgen voor het milieu en dat voelt een stuk prettiger. Dankzij Vegger heb je nu je eigen groentetuin in huis. Wij bieden je de mogelijkheid om op een lokale manier groenten te produceren in je eigen kruidenbak. Deze kun je overal in huis plaatsen. Een kruidenbak in de keuken, woonkamer of slaapkamer, het is allemaal geen probleem.

Hoe werkt onze kruidenbak?

Wij leveren producten en diensten zodat je zelf op een lokale manier groenten en kruiden kunt kweken met behulp van hydroponische systemen. Zonder gebruik van aarde is het met dit systeem mogelijk gewassen te kweken. Het systeem maakt gebruik van water, nutriëntoplossing en een groeimedium genaamd vermiculiet. Wanneer je deze manier van kweken vergelijkt met de traditionele manier, zijn de groente van Vegger nauwelijks gevoelig voor schimmel en ongedierte. Pesticiden gebruiken is dus niet nodig. Vegger systemen maken gebruik van LED-verlichting waardoor de gewassen snel en gezond groeien. Dankzij de LED-verlichting zijn onze producten niet afhankelijk van zonlicht en kun je het hele jaar door groenten produceren. De lampen zijn ook nog eens energiezuinig en gaan lang mee. De Vegger kruiden bestaan uit basilicum, koriander, pluksla en rucola. Vegger groenten kan naar jouw wensen worden aangepast.

Alles wat je nodig hebt voor groente- en kruidenproductie in huis

In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt om je eigen gewassen te kweken. Wil je onze fantastische kruidenbak kopen? Kies je product, reken af in een veilige omgeving en binnen vijf werkdagen wordt je aankoop thuis geleverd. Je kunt meteen aan de slag. We bieden ook handige accessoires zoals groeimedium en nutriëntkorrels. Het groeimedium is geschikt voor 4 Vegger kruiden- of groentenbakken. Vegger biedt toegang tot verse groenten, het hele jaar door.

Neem contact op