Je eigen kruiden kweken binnenshuis zonder moeite? Maak kennis met Vegger! De producten uit ons assortiment zijn voorzien van duurzame LED-verlichting en hebben geen aarde nodig. Je kunt hierdoor op een verantwoorde en schone manier je eigen kruiden en groenten kweken. Deze hydroponische systemen worden afgestemd op de behoeften van de klant en geschikt gemaakt voor gebruik in huis. In plaats van aarde maakt het systeem gebruik van water, nutriëntoplossing en een groeimedium. Uit water nemen wortels namelijk gemakkelijker voedingsstoffen op dan uit aarde. Het resultaat is een kortere kweekcyclus van het gewas. Wij gebruiken als groeimedium vermiculiet, een natuurlijk mineraal met een luchtige structuur die makkelijk voedingsstoffen, water en lucht kan vasthouden. Kweek nu ook eenvoudig je eigen gewassen thuis. Bekijk onze producten in de webshop.

Voordelen van Vegger

Naast het feit dat je verse kruiden en groenten kweekt in je eigen keuken, biedt Vegger nog andere voordelen. We zetten deze graag voor je op een rijtje:

  • Vermindering van stress; planten dragen bij aan het verminderen van stress en zorgen voor een gevoel van welzijn
  • Verhoogde luchtkwaliteit dankzij luchtzuiverende werking
  • Verbeterde concentratie bij kinderen en volwassenen dankzij groen in direct omgeving
  • Minder watergebruik dan bij traditioneel kweken
  • Kortere kweekcyclus dus sneller en vaker oogsten
  • Licht van gewicht en compact design
  • Onafhankelijk van regen en zon

Veggering

Wij bieden mensen de mogelijkheid om zelf lokaal groenten te produceren. Verse producten spelen een belangrijke rol in de maatschappij waarin we leven. Veelal worden producten die we consumeren bespoten en heeft het een grote impact op het milieu. Bij dragen graag bij aan de transitie van een industrieel voedselsysteem naar een lokaal voedselsysteem. We houden ons tevens bezig met het promoten van ons lokale voedselsysteem door middel van diensten. Ervaringen met eigen voedselproduct kun je delen via onze online community Veggering. Food lovers en voedselproducenten kunnen hier producten delen, kopen en verkopen. Wil je meer weten over kruiden kweken met ons unieke systeem? Bel of mail ons gerust!

Neem contact op