Je wil je eigen komkommer kweken, maar niet afhankelijk zijn van weersomstandigheden en op natuurlijke wijze kweken? Maak kennis met Vegger. Wij geven iedereen de mogelijkheid om op lokale wijze groenten te produceren. Voedsel dat we doorgaans eten wordt vaak geproduceerd en verwerkt via een industrieel voedselsysteem, met diverse negatieve gevolgen voor het milieu. Het kweken van je eigen groenten is daarom een ideale uitkomst. Het Vegger concept is gebaseerd op ecologische principes, duurzaamheid, ethische waarden en samenredzaamheid. We vertellen je graag meer.

Voordelen komkommer kweken

Kies je voor Vegger dan brengt dit vele voordelen met zich mee. We zetten ze graag voor je op een rijtje:

  • Climate controlled
  • Natuurlijk schoon
  • Consistent
  • Simpel
  • Veilig
  • Efficiënt
  • Duurzaam
  • Lokaal

Dankzij Vegger ben je onafhankelijk van weersomstandigheden en klimaat. Indoor kweek je heel gemakkelijk en snel je eigen groenten of kruiden, zonder pesticiden te gebruiken. Dit is het hele jaar door mogelijk. Het is een slim systeem zonder enig onderhoud. De producten van Vegger voldoen aan hoge eisen en zijn veilig in gebruik en bovendien produceert Vegger gewassen 10 keer sneller dan een traditionele moestuin. Het gebruikt tot 90% minder water dan de conventionele kweekmethode. Met Vegger kweek je komkommer op elke locatie en verkort je de voedselketen.

Ervaar het zelf

Nooit meer gedoe met aarde om je komkommer te kweken. Klinkt goed toch? Door het hydroponische systeem groeit je komkommer ook een stuk sneller. Laat je groenten op een schone en verantwoorde manier groeien met Vegger. Ben je enthousiast geworden en wil je ook komkommer kweken in huis? Wacht niet langer en plaats je bestelling vandaag nog online. Binnen enkele werkdagen wordt je bestelling thuis afgeleverd en kun je meteen aan de slag. Op onze site vind je een video die precies laat zien hoe je Vegger eenvoudig in elkaar zet. Vegger is geschikt voor iedereen, van jonge kinderen tot mensen met een drukke baan. Ervaar nu hoe leuk en lekker het is je eigen groenten en kruiden te kweken! Heb je nog vragen? Bel of mail ons gerust, we helpen je graag verder.