Lijkt het je wat om je eigen groente te kweken, maar doe je dit liever binnen dan buiten? Maak kennis met Vegger. Wij bieden jou de mogelijkheid binnen te tuinieren door middel van je eigen indoor garden. Op deze manier hoef je niet in weer en wind je tuintje te verzorgen en is je oogst ook niet afhankelijk van de weersomstandigheden, ideaal dus! Voortaan kweek het hele jaar door je eigen groenten en kruiden dankzij ons hydroponische systeem. We vertellen je graag meer over indoor gardening.

Waarom kiezen voor indoor gardening?

Geen gedoe voortaan meer met aarde. Vegger maakt het mogelijk gewassen te kweken door water, nutriëntoplossing en een groeimedium. Uit water worden door wortels makkelijker voedingsstoffen opgenomen dan uit aarde. Het resultaat? Een kortere kweekcyclus van het gewas. Wij gebruiken als groeimiddel vermiculiet. Dit natuurlijke mineraal houdt gemakkelijk water, lucht en voedingsstoffen vast. Een ander groot pluspunt is dat onze groenten en kruiden nauwelijks gevoelig zijn voor ongedierte en schimmel. Je hoeft dus geen gebruik te maken van pesticiden! Het Vegger-systeem maakt gebruik van LED-verlichting. Hierdoor groeit het gewas snel en gezond en hoef je geen rekening te houden met zonlicht. Je produceert op een duurzame manier je eigen groente.

Eenvoudig en snel

Wil jij ook je eigen producten kweken op een eenvoudige, snelle en gemakkelijke manier? Begin met indoor gardening en bestel je eigen Vegger-systeem direct online. Iedereen kan met Vegger eigen gewassen binnenshuis kweken. Het hele Vegger pakket is geschikt om vier keer te oogsten. Hebben je kruiden water nodig dan zal er een rood lampje gaan branden als waarschuwingssignaal. In het Vegger pakket vind je basilicum, koriander, pluksla en rucola. Daarnaast bevat het nutriëntkorrels en groeimedium zodat je meteen kunt beginnen met Veggeren. Heb je vragen over onze werkwijze of wil je gewoon meer weten over Vegger? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder!

Neem contact op