Dat kan met Vegger! Kweek jij graag je eigen groenten en kruiden, maar heb je er genoeg van afhankelijk te zijn van de weersomstandigheden? Dankzij Vegger kan je je eigen moestuin aanleggen zonder dit probleem. Door zelf te kweken weet je precies waar alles op je bord vandaan komt en haal je extra voldoening uit het hele kweekproces. Het Vegger concept is gebaseerd op ecologische principes, duurzaamheid, ethische waarden en samenredzaamheid. We willen iedereen de mogelijkheid bieden om op een lokale manier gemakkelijk je eigen groenten te produceren. Steeds meer mensen kiezen ervoor hun eigen moestuin te starten en dat begrijpen wij maar al te goed. Het verbouwen van je eigen groenten en kruiden is gezond, rustgevend én lekker!

De voordelen van je eigen moestuin

Dankzij Vegger ben je niet meer afhankelijk van het weer, heb je geen gedoe met aarde die je in potten moet plaatsen en door het hydroponische systeem groeien je groenten en kruiden een stuk sneller! Dit zijn nog lang niet alle voordelen, we lichten er graag nog een aantal toe:

  • Vermindering van stress; planten dragen bij aan het verminderen van stress en zorgen voor een gevoel van welzijn
  • Verhoogde luchtkwaliteit dankzij luchtzuiverende werking
  • Verbeterde concentratie bij kinderen en volwassenen dankzij groen in directe omgeving
  • Minder watergebruik dan bij traditioneel kweken
  • Kortere kweekcyclus dus sneller en vaker oogsten
  • Licht van gewicht en compact design
  • Onafhankelijk van regen en zon

Moestuinbak kopen

Het starten van een moestuin is heel gemakkelijk. Via onze webshop bestel je in één keer alles wat je nodig hebt. In ons pakket vind je basilicum, koriander, pluksla en rucola. Daarnaast bevat het nutriëntkorrels en groeimedium zodat je direct je moestuin aan kunt leggen. Op onze site vind je een video die precies laat zien hoe je Vegger eenvoudig in elkaar zet. Vegger is geschikt voor iedereen, van jonge kinderen tot mensen met een drukke baan. Ervaar nu hoe leuk en lekker het is je eigen groenten en kruiden te kweken! Heb je nog vragen? Bel of mail ons gerust!

Neem contact op