Oplossingen

Vegger biedt oplossingen voor het kweken van verse kruiden en groenten binnenshuis. Ons team brengt expertises van verschillende vakgebieden samen om klanten te voorzien van op maat gemaakte indoor gardens. Deze verticale groentetuinen zijn gebaseerd op hydroponisch kweken: gewassen groeien op water in plaats van aarde. Dankzij de ingebouwde ledverlichting en het verticale ontwerp is eigen groentenproductie op elke locatie mogelijk!

Diensten

De Vegger indoor gardens zijn eenvoudig in gebruik. Geen tijd om zelf te ‘veggeren’? Geen zorgen! Elk project wordt volledig begeleid door de experts van Vegger. De klant mag zelf kiezen in hoeverre hij/zij wil meehelpen. De verse kruiden en groenten kunnen tot in de keuken worden afgeleverd. Lokaal en eerlijk voedsel was nog nooit zó dichtbij.

Nutriënten & Zaden

De systemen van Vegger worden altijd voorzien van de hoogste kwaliteit zaden, voedingstoffen en groeimedia voor een optimaal resultaat. Dankzij academische achtergrond in plantenkunde en jarenlange ervaring met het groeien van verschillende gewassen is er door het team van Vegger de perfecte formule van voedingstoffen ontwikkeld. Deze formule wordt aangepast aan de voedingsbehoefte van elke soort plant.

Experts

Het team van Vegger bestaat uit een groep jonge specialisten in design, voeding en gezondheid, landbouw, architectuur en plantenkunde. Vegger zorgt voor het juiste verloop van alle stappen: van voorafgaand onderzoek, ontwerpaanpassingen en productie tot de realisatie en plaatsing van de indoor gardens op locatie.