Oplossingen

Vegger biedt oplossingen voor het kweken van verse kruiden en groenten binnenshuis. Ons team brengt expertises van verschillende vakgebieden samen om klanten te voorzien van op maat gemaakte indoor gardens. Deze verticale groentetuinen zijn gebaseerd op hydroponisch kweken: gewassen groeien op water in plaats van aarde. Dankzij de ingebouwde ledverlichting en het verticale ontwerp is eigen groentenproductie op elke locatie mogelijk!

Diensten

De Vegger indoor gardens zijn eenvoudig in gebruik. Geen tijd om zelf te ‘veggeren’? Geen zorgen! Elk project wordt volledig begeleid door de experts van Vegger. De klant mag zelf kiezen in hoeverre hij/zij wil meehelpen. De verse kruiden en groenten kunnen tot in de keuken worden afgeleverd. Lokaal en eerlijk voedsel was nog nooit zó dichtbij.

Nutriënten & Zaden

De systemen van Vegger worden altijd voorzien van de hoogste kwaliteit zaden, voedingstoffen en groeimedia voor een optimaal resultaat. Dankzij academische achtergrond in plantenkunde en jarenlange ervaring met het groeien van verschillende gewassen is er door het team van Vegger de perfecte formule van voedingstoffen ontwikkeld. Deze formule wordt aangepast aan de voedingsbehoefte van elke soort plant.

Experts

Het team van Vegger bestaat uit een groep jonge specialisten in design, voeding en gezondheid, landbouw, architectuur en plantenkunde. Vegger zorgt voor het juiste verloop van alle stappen: van voorafgaand onderzoek, ontwerpaanpassingen en productie tot de realisatie en plaatsing van de indoor gardens op locatie.

Ontwerp en realisatie van innovatieve indoor gardening projecten

 

 

Vegger vertical indoor gardens zijn niet alleen voor de productie van groenten en kruiden, maar zorgen naast voedselproductie ook voor een prettig binnenklimaat en dragen bij aan een gezonde leefomgeving. Dankzij het fotosyntheseproces van planten verbetert de luchtkwaliteit binnen het gebouw en zullen de planten zorgen voor een schonere lucht met meer beschikbare zuurstof. De beleving van een ruimte is van cruciaal belang bij het op gemak stellen van ieder mens en een groen interieur draagt bij aan een prettige en rustgevende omgeving. Daarnaast zet het kweken van eigen gewassen aan tot een gezonde levensstijl en stimuleert de inname van groenten. Er kan het hele jaar door genoten worden van een groen interieur en verse groenten en kruiden. Rondom het verticaal tuinieren kunnen er sociale activiteiten worden georganiseerd zodat iedereen kennis kan opdoen over verticale landbouw!

Een groen interieur dankzij indoor gardening

 

 

Vegger ontwerpt, produceert en realiseert producten voor een groen en gezond interieur. Deze producten kunnen worden aangepast op de wensen van de klant en worden aangepast aan de locatie. Dankzij de verschillende producten van Vegger kan een grote variatie aan groenten, kruiden en zelfs bloemen worden gekweekt. Het kweken op water in plaats van aarde zorgt voor een schone manier van moestuinieren. Door deze slimme manier van kweken kan het gebruik van pesticiden volledig worden uitgesloten en kunnen de gewassen op een natuurlijke en gezonde manier groot groeien. Het strakke en modulaire design van onze producten maakt de kweeksystemen geschikt voor elke locatie. Benieuwd naar onze producten en wil je meer weten? Stuur een email naar info@vegger.nl en vraag naar onze brochure!

Projecten & Ondersteuning