Ben je gek op broccoli en eet je graag verse producten? Kies er dan voor broccoli te kweken met Vegger. Voedsel dat we doorgaans eten wordt vaak geproduceerd en verwerkt via een industrieel voedselsysteem. Dit heeft een negatief gevolg voor ons milieu. Wij willen iedereen de mogelijkheid geven om op lokale wijze groenten te produceren. Voortaan kweek het hele jaar door je eigen broccoli dankzij ons hydroponische systeem. Het Vegger concept is gebaseerd op ecologische principes, duurzaamheid, ethische waarden en samenredzaamheid. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Wat zijn de voordelen van zelf broccoli kweken?

Kweek je broccoli met Vegger dan profiteer je van een aantal voordelen die we graag met je doornemen:

  • Climate controlled
  • Natuurlijk schoon
  • Consistent
  • Simpel
  • Veilig
  • Efficiënt
  • Duurzaam
  • Lokaal

Je bent dankzij Vegger voortaan niet meer afhankelijk van het weer en klimaat. Je kweekt indoor heel makkelijk je eigen groenten of kruiden, zonder het gebruik van pesticiden, maar geheel natuurlijk en het hele jaar door. Er is geen onderhoud nodig en Vegger is zeer eenvoudig in gebruik. De producten van Vegger voldoen aan hoge eisen en zijn veilig in gebruik. Indien je Vegger vergelijkt met een traditionele moestuin dan produceer je met Vegger gewassen 10 keer sneller. Het is een erg duurzaam systeem dat tot maar liefst 90% minder water gebruikt dan conventionele kweekmethodes. Broccoli keek je dankzij Vegger op iedere locatie.

Schoon en verantwoord

Geen gedoe en geknoei met aardig die je in potten of bakken moet plaatsen. Door het hydroponische systeem groeit je broccoli bovendien een stuk sneller. Je kweekt je groenten of kruiden op een schone en verantwoorde manier. Ben je enthousiast geworden en wil je ook je broccoli kweken thuis? Dat kan! Plaats je bestelling vandaag nog online en ga zo snel mogelijk aan de slag. Op de website vind je een video die precies laat zien hoe je Vegger in elkaar zet. Of je nu jong of oud bent of een drukke baan hebt: Vegger is geschikt voor iedereen. Ervaar nu zelf hoe leuk en lekker het is zelf broccoli te kweken. Meer weten? Bel of mail ons gerust!